Dromen realiseren is het mooiste wat er is en tijdens het schrijven van mijn eerste boek werd ik razend enthousiast. Ik wilde meer schrijven. Veel meer. Inmiddels heb ik onder mijn pseudoniem Cécile Renard twee boeken geschreven en staan er twee nieuwe boeken op de planning. Eind dit jaar zal mijn novelle over het overlijden van mijn moeder verschijnen en in 2021 staat mijn allergrootste droom,  een roman, op de planning. 


Een Hart Gelach vertelt het waargebeurde verhaal over de heftige strijd van een medisch specialist die zelf in een ziekenhuisbed belandt.
Vanuit een communicatieve invalshoek schrijf ik over het peloton witte jassen, het onbegrijpelijke jargon en de zorgprofessional. Kan een medisch dieptepunt het communicatieve hoogtepunt worden?  

Voor dit persoonlijke communicatieboek heb ik open- en eerlijkheid in de praktijk getoetst: hoe ver kun je gaan, wat zeg je wel en wat niet? Waarom bewonderen we mensen die open en eerlijk zijn maar voeren we zelf liever een toneelstukje op? Met thema’s en anekdotes hoopt dit boek je aan het denken te zetten bij jouw dagelijkse manier van communiceren.

Terwijl Nederland langzaamaan in de ban raakt van het Coronavirus, staat mijn moeder voor een hele andere strijd.
In dit eerbetoon, deze novelle, beschrijf ik de turbulente laatste vier weken van mijn moeders leven in 'de nieuwe anderhalve meter samenleving' waar de  
 sociale onthouding de toon zet. Het boek is aan het eind van dit jaar verkrijgbaar en hopelijk is ons leven dan weer socialer.

Een paar jaar geleden ben ik tussen de bedrijven door begonnen aan deze roman waarin het leven van een communicatiecoach centraal staat.
Ik heb de research gedaan, de personages bedacht en het einde uitgewerkt. In mijn hoofd staat het  vastomlijnd klaar maar nog niet vast op papier. Het vordert gestaag en hopelijk kan ik het eind 2021 lanceren.