Ondernemers pakken kansen. Ook in deze tijd bieden teksten groeimogelijkheden. Een woord of zin kan het verschil maken tussen een opdracht en geen interesse. Dat geldt eveneens voor publieke optredens, online en digitaal zijn ook kansen om de klantenkring te vergroten en van toehoorders ambassadeurs te maken. 

 

Wat?

Het is de toon die de muziek maakt en het zijn de woorden die een verhaal vertellen. Je website spreekt tot klanten, een presentatie bereikt een publiek en een intrigerende pitch pakt de jury in. CommU2 kent de hypes en trends, maar schrijft liever over wat jou onderscheidend maakt. Gun jouw unieke verhaal de juiste kleur en woorden en laat zien en horen wie je bent en wat je doet!

 

Hoe?

Zelfmarketing is een vak apart. Hoe vertel je een verhaal? Bereikt jouw boodschap de klant? Wat benadruk je en wat laat je weg? Zijn dit vragen die door je hoofd gaan? Laten we dan eens afspreken. Het gaat niet om het zenden van een boodschap maar om het ontvangen ervan.

 

Wat kost het?

Tijdens het eerste aftastende gesprek geef ik je verschillende mogelijkheden met het daarbij behorende kostenplaatje. Mijn uurtarief is € 75,- excl. BTW maar gewoonlijk werk ik met een vooraf afgesproken projectprijs zonder naheffingen en inflatiecorrectie.