Als kritische communicatieprofessional met een frisse blik verander ik jouw teksttwijfels in praktische handvatten zonder een al te forse investering. In slechts 1 gesprek pakken we je communicatiehobbels en -bobbels aan. Word tekstueel weerbaar!

 

Wat?

Een schilder schildert ons huis vaak net iets beter dan dat we dat zelf kunnen. Dat geldt ook voor de woorden die we nodig hebben voor een goed verhaal. Investeer je in communicatie dan win je tijd en het betaalt zich snel uit in minder ergernissen en meer effect. Sluimerende ideeën,  plannen of dromen uitvoeren! Of afvoeren. . Met jouw competenties en mijn inzichten en handvatten krijgen jouw woorden het beoogde effect.

 

Hoe?

We gaan om tafel zitten en ik stel je vragen, vragen en nog meer vragen. De antwoorden komen als vanzelf aan bod en hiermee kun je uiteindelijk zelf aan de slag. Een buitenstaander ziet net iets meer en durft de pleister er in één snelle beweging af te trekken.

Wat kost het?

Voor een eenmalige gesprek betaal je € 75,- en de drankjes zijn voor mijn rekening. Ben je niet tevreden, vind je dat je te weinig aanknopingspunten hebt gekregen en vertel je me dit direct na afloop, dan verscheur ik mijn rekening en betaal jij de drankjes